Over ons

Veldhuijzen Advies, om te wonen naar wens

Veldhuijzen Advies heeft jarenlange ervaring met vele typen woningbouw en maakt samen met u uw ideeën over anders wonen stapsgewijs mogelijk. Wij helpen prettig te blijven of gaan wonen in een vertrouwde omgeving.

veldhuijzen advies man vrouw koppel senior op leeftijd zitten beige

Ontzorgen van schets tot oplevering

Veldhuijzen Advies is opgericht door architect Ronald Veldhuijzen. Hij heeft de afgelopen 27 jaar zijn sporen verdiend met onder andere zorgprojecten en innovatieve woonmodellen. Met zijn ervaring, vakkennis en netwerk kan hij als geen ander over uw (woon)wensen en ideeën meedenken, alle mogelijkheden aftasten, voor deelaspecten de juiste specialisten inschakelen en de samenhang bewaken.

Kortom; hij ontzorgt u in het hele traject van schets tot oplevering. En voor al deze facetten rondom wonen met een zorgvraag of levensloopbestendig wonen heeft u slechts één aanspreekpunt, Ronald zelf!

veldhuijzen advies ronald veldhuijzen staand rose

Veldhuijzen Advies is er voor én door u

Ronald Veldhuijzen richtte 27 jaar geleden iNeX architecten op, een bureau met ruime ervaring zorgprojecten voor zowel particulieren als zorginstellingen. Denk hierbij aan activiteitencentra, dagopvang, begeleid wonenprojecten, woonzorg-complexen en artsenpraktijken.

Ronald signaleerde echter een toenemende vraag van particulieren die hun eigen woning toekomstbestendig willen maken en ontmoette mensen die aan huis zorgvoorzieningen wensen voor een gehandicapt kind of een zorgbehoevende partner. Evenals senioren die samen met vrienden of familie met behoud van privacy onder één dak willen gaan wonen. Allen konden echter de weg naar de juiste hulp niet vinden, als deze al toereikend was. En dat moet beter kunnen…

Om deze mensen wél de juiste hulp te bieden richtte Ronald Veldhuijzen Advies op waamee een nieuw adviesbureau in levensloopbestendigheid en innovatieve woonconcepten was geboren.

veldhuijzen advies man vrouw koppel senior op leeftijd lopen green

Om deze mensen wél de juiste hulp te bieden richtte Ronald Veldhuijzen Advies op waamee een nieuw adviesbureau in levensloopbestendigheid en innovatieve woonconcepten was geboren.

Vanuit deze gedachte ontwerpt en realiseert Veldhuijzen Advies voor particulieren zowel nieuwbouw als verbouwingen van woningen en transformatie van bestaand vastgoed naar woon(zorg)projecten. Alle aspecten die daarbij van belang zijn nemen zij onder hun hoede. Indien nodig werkt Veldhuijzen Advies nauw samen met specialisten en adviseurs op allerhande gebied, maar voor u als opdrachtgever is Ronald tijdens het hele traject uw enige aanspreekpunt!

veldhuijzen advies ronald veldhuijzen staand lichtblauw

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u uw woning levensloop- en zorgbestendig maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Heeft u nog andere vragen of is er iets onduidelijk? Schroom ook dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u altijd graag verder!

Adres

Caumerbeeklaan 21
6417BE Heerlen
Zuid-Limburg
Nederland