Nieuws

Nieuwe huisstijl in gebruik

29 oktober 2021
Geschreven door: Ronald Veldhuijzen
Deel:
Business Card Mockup Veldhuijzen Advies
Ook opzoek naar een nieuwe huisstijl?
Neem contact op met Signature Design via info@signaturedesign.nl

Veldhuijzen Advies heeft nu een eigen huisstijl! En daar zijn we maar wat blij mee. De huisstijl straalt dan ook helemaal uit waar Veldhuijzen Advies voor staat. Zo staat het diverse kleurenpalet bijvoorbeeld symbool voor onze diverse doelgroep.

Presentation folder Mockup Veldhuijzen Advies

De huisstijl is tot stand gekomen na gedegen onderzoek. Zo is er onder andere een waarde propositie, concurrentie- en doelgroep analyse uitgevoerd waaruit eerst de naam ‘Veldhuijzen Advies’, en vervolgens het logo en de rest van de huisstijl is voortgekomen.

Logo proces Mockup Veldhuijzen Advies

Het logo, een minimalistische weergave van een huis vergezeld met de naam, vormt de basis van de rest van de uitingen. Deze is doorvertaald naar visitekaartjes (gedrukt in diverse kleuren met kleur op snee en spot UV veredeling), briefpapier en offerte/presentatiemappen. Daarnaast hebben we ook een stempel gemaakt van het logo. Daarmee kunnen we letterlijk en figuurlijk onze stempel als waarmerk op een project drukken.

De huisstijl in levende lijven bewonderen? Vanaf heden hebben we de huisstijl volledig in gebruik en ontvangt u als klant uw project documenten in onze nieuwe mappen.

De huisstijl werd ontworpen door Signature Design, samen met Developr-Lab werd het (voor)onderzoek verricht.

Stamp Mockup Veldhuijzen Advies

Ontdek ook onze andere nieuws

Nieuwe website live

Het is zover; de website van Veldhuijzen Advies is live! Het eindresultaat mag er zijn.