Diensten

Waar kan Veldhuijzen Advies u bij helpen?

Tijdig nadenken over uw huidige en toekomstige woonbehoefte is heel verstandig. Maar, wat zijn de mogelijkheden?

veldhuijzen advies vrouw op leeftijd papieren rood

Uw huidige woning levensloop- en zorgbestendig maken

Met het verstrijken van de jaren krijgen we niet zelden te maken met lichamelijke gebreken waardoor zelfstandig functioneren niet meer vanzelfsprekend is.

Een bestaand pand kopen en geschikt maken voor uw woon(zorg)concept

Heeft u een idee over uw toekomstige woonsituatie of wilt u een gezamenlijk woonconcept realiseren, dan gaan we samen op zoek naar een geschikt pand.

Een nieuw pand op maat bouwen voor uw woon(zorg)concept

Mogelijk is uw huidige woning niet geschikt voor uw woonconcept en vindt u ook geen beter bestaand alternatief in uw regio. Dan is nieuwbouw op maat mogelijk.

Uw huidige woning levensloopbestendig maken

Met het verstrijken van de jaren krijgen we niet zelden te maken met lichamelijke gebreken waardoor zelfstandig functioneren niet meer vanzelfsprekend is. Daarom wilt u uw huis (nu al) levensloopbestendig maken. Vanuit uw huidige en toekomstige wensen en behoeften kijken we samen naar de mogelijkheden, waarbij gelijkvloers wonen het uitgangspunt is, maar ook kleinschaligere aanpassingen tot de mogelijkheden behoren.

Zo kunnen we bijvoorbeeld alleen een aanpassing doen in uw keuken of badkamer, maar kan er ook sprake zijn van het volledig rolstoeltoegankelijk maken van uw woning.

veldhuijzen-advies-diensten-huidige-woning-levenslooopbestendig-maken

Een bestaand pand kopen en geschikt maken voor uw woon(zorg)concept

Heeft u een idee over uw toekomstige woonsituatie of wilt u een gezamenlijk woonconcept realiseren, dan kunnen we samen op zoek gaan naar een geschikt pand. Of draagt u zorg voor een gehandicapt familielid en wilt u een dagbestedingsruimte aan huis die ook gebruikt kan worden door andere mensen met een beperking.

Als u een bestaand pand op het oog heeft, kunnen wij voor u een quickscan maken waardoor u op korte termijn inzicht krijgt of uw ideeën mogelijk zijn. Denk hierbij aan een bouwkundig onderzoek, een toets of alles past binnen het geldende bestemmingsplan, een kostenraming van de verbouwing, etc.

veldhuijzen-advies-diensten-bestaand-pand-geschikt-maken

Een nieuw pand op maat bouwen voor uw woon(zorg)concept

Mogelijk is uw huidige woning niet geschikt voor uw woonconcept en vindt u ook geen beter bestaand alternatief in uw regio. Dan is nieuwbouw op maat mogelijk een optie. Wij willen graag voor en met u werken aan een advies voor de realisatie van uw toekomstige woning die 100% is afgestemd op uw behoeften en wensen. Hierbij kunnen alle aspecten aan de orde komen; locatie, ontwerp, subsidieregeling, ondersteuningsmogelijkheden en uitvoering.

Eventueel gaan wij op zoek naar mogelijke samenwerking met specialisten en adviseurs om het totale concept te realiseren.

veldhuijzen-advies-diensten-nieuw-pand-op-maat-bouwen

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u uw woning levensloop- en zorgbestendig maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Heeft u nog andere vragen of is er iets onduidelijk? Schroom ook dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u altijd graag verder!

Adres

Caumerbeeklaan 21
6417BE Heerlen
Zuid-Limburg
Nederland